2013. július 3., szerda

Nyár van, alig fürdőruhában...

Nyáron mindenki útnak indul a strand, illetve a tengerpart felé - ha lehetősége van rá. Ehhez pedig kell egy tökéletes fürdőruha, amelyben úgy nézünk ki, mint egy 'istennő'; és mellesleg még magabiztosan is érezzük benne magunkat. Míg a férfiak 5 perc alatt kiválasztják maguknak a legmegfelelőbb fürdőnadrágot, addig mi nők, minden évben új fürdőruhát választunk magunknak, csak azért, hogy passzoljon a trendhez. Azonban felpróbálhatunk 100 darabot is, ha nem tudjuk, mik a legfőbb szempontok, amelyeket figyelembe kell vennünk a döntésnél.

Tippek a tökéletes fürdőruha kiválasztásához:

1. Soha nem válassz fehér fürdőruhát,mert miután kijössz a vízből, olyan lesz, mintha vízespóló versenyen vettél volna részt!

2. Sokan azt gondolják, hogy akkor döntenek jól, ha olyan fürdőruhát választanak, ami többet takar. Azonban egy rosszul megválasztott darab, éppen azt emelheti ki, amit el szeretnének takarni. 

3. A fekete szín karcsúsít. De nem csak az, hanem a tengerkék, a lila, a barna és a sötétzöld is. Ha még függőleges vagy átlós csíkok is vannak rajta, akkor még jobb lesz az összhatás.

4.Sokan azt gondolják, hogy a fürdőruhából is azt a méretet kell venniük, mint a többi ruhadarabból. De valójában a fürdőruhák kisebbre vannak méretezve,azért hogy jól illeszkedjenek a testünk formájához. Éppen ezért egy-; esetleg két mérettel nagyobbat érdemes venni belőlük. 

5. "A két részes fürdőruha jobb, mint az egy részes."
Bár sokan vitatkoznának ezzel a kijelentéssel, mégis igaz lehet, mert nem mindenkinek áll jól ez sem-az sem. Míg az előbbit kényelmesebb viselni, addig az utóbbi a váll és comb területén elszoríthatja a bőr felületét.

Persze, a visszahúzódóbbak azért dönthetnek emellett, de akkor bizonyosodjanak meg arról, hogy teljesen kényelmesen érzik benne magukat.Általánosan elfogadott tény, hogy a két részes darab nagyobb rugalmasságot biztosít viselőjének, és általában jobban is áll.
Ha még is úgy gondolnátok, hogy nem akarsz sem egy részes fürdőruhát, sem bikinit; van egy harmadik lehetőséged. Ez pedig nem más, mint a tankini. Felülről többet takar, mert olyan mint egy rövidebb trikó. Lehet, hogy ez lesz a megfelelő számodra.Itt van pár fürdőruha, mindegyik kategóriából.

 














A legtöbbjüket  a Bon Prix oldalán találtuk, ahol elég borsos áron vesztegetik őket. Szerintem olcsóbban is kaphattok valamelyik ismertebb boltban.

N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése