2013. július 1., hétfő

Hupikék törpikék 2 - Hivatalos dal kritika

Bizonyára mindenki ismeri már kisgyermekkora óta a Hupikék Törpikék című mesét, melyben egy gonosz varázsló -Hókuszpók-, minden lehetséges dolgot elkövet azért, hogy fogságba ejtse-;és megehesse a törpöket.
2011-ben az 'okosok' gondoltak egyet, és megfilmesítették - animációs formában. Ebben a történetben Hókuszpók, egészen New York városáig üldözi a törpöket, akiknek rengeteg kalandban lesz részük, az amerikai nagyvárosban; addig amíg megtalálják az átjárót vissza, az ő világukba.
Úgy tűnik, hogy nagy sikert aratott ez a film, hiszen 2013-ra elkészítették a második részét, amely a magyar mozikban augusztus 1. napján fog debütálni 3D-ben. 
A története pedig dióhéjban : A törpök emberbarátaikkal szövetkezve, Törpilla megmentésére sietnek, akit elrabolt a csúf, kopasz Hókuszpók. A helyszín ezúttal pedig nem lesz más, mint Párizs.


 A mozifilm hivatalos dalát, mint ahogy nemrégiben megtudhattuk, Britney Spears énekli. 
Kritika: Mit ne mondjak...amikor elkezdtem hallgatni a számot, az jutott eszembe, hogy miért pont neki kellett énekelnie. Az egy dolog, hogy van már két gyereke, és az is, hogy ez egy jó imázsépítés, hogy egy ilyen világhírű énekesnő dalával népszerűsítsenek egy ilyen filmet. De nekem a refrénen kívül, nagyon erőltetettnek hangzik az egész, semmi beleélés, csak éneklés, s a szöveg is elég gagyi.A refrén viszont nagyon bejön, elég fülbemászó, s bár furának hangzik, de sokkal jobb ezzel a kicsit gépiesebb hanggal, mint a többi rész normális hanggal. Bár a duettes rész se jön be annyira, de az ad egy kis ritmust, ami tovább vezet minket a dal hátralevő részébe. Ez csak az én szubjektív véleményem.


Ti mit gondoltok róla?

N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése