2013. augusztus 25., vasárnap

Frizurák, melyeket tutira szeretni fogsz!



Akinek egyenes az göndört akar, akinek göndör az egyeneset, ha hullámos, akkor meg nem áll sehogy. A hosszú sosem elég hosszú, a rövidet meg a legtöbb pasi nem szereti.
Ha hajról van szó, kevés az a nő, aki tökéletesen elégedett azzal, ami neki adatott. Pedig a pasik élnek-halnak a hajért, legyen az szinte bármilyen színű, vagy fazonú. Mi most azt is eláruljuk nektek, melyek azok a frizurák, amik biztos betalálnak! 

  1.  Lágy hullámok

A férfiak mindig imádták azokat a nőket, akiknek szép hosszú hullámos hajuk volt. A megfelelő hatás érdekében nem kell semmiféle hajvasaló-göndörítő-kreppelő készülék használatához folyamodnod, elég, ha szorosan felkontyolt hajjal alszol el ma este, és reggelre már meg is kapod az áhított fürtöket.


    2.       A szélfútta

Szinte minden srác szereti a gyönyörű hosszú, egyenes hajat. De, mint mindenben, ez esetben is fő a természetesség. Ha nem áldott meg a sors egyenes hajjal, akkor is van megoldás, méghozzá hajvasalás nélkül! Hajmosás után egy kis egyenesítő szérum, majd szárítsd be! Ezzel a módszerrel sokkal szebb hatást érhetsz el, mintha vasalót használnál.




 

  3.       „Most keltem ki az ágyból” frizura

Köztudott, hogy a pasik odáig vannak a picit kócos, rendezetlen hajért, ami azt a hatást kelti bennük, hogy kedvesük(!) most ébredt legszebb álmából. Figyelem! Nem első randis frizura!





 
4.       Laza balerina stílus

Hogy mit nem szeretnek a pasik? A szorosan fejhez simított gombóc frizurát. Mit szeretnek? Egy kis tupír, egy kevés hullám, sok-sok csat, és némi hajlakk, és máris vagány kontyot varázsolhatsz magadnak! 



5.       Iskolás lány stílus

A férfiak imádják, ha iskolás lány módjára laza lófarokba kötöd a hajad. Ennél a frizkónál is a laza a kulcsszó! Felejtsd el a fejed tetejére copfozott sík egyenes hajat. Legyen kicsit lejjebb, legyen kicsit lazább, picit kócosabb! Sokkal könnyedebbnek és megközelíthetőbbnek fogsz látszani.



6.       Pixie frizura

Tévhit, hogy a férfiak nem szeretik a rövid hajú nőket! Gondolj csak Emma Watsonra vagy Natalie Portmanre? Ki ne szeretne hasonlítani rájuk? Ha elég merész vagy, te is hódíthatsz pixie frizurával!







 
+1 A’la natur
A férfiaknak majdnem mindegy, hogy rövid, vagy hosszú, hogy egyenes, vagy göndör! A lényeg, hogy mikor beletúr, ne legyen száraz, lestrapált, és ne ragadjon a hajlakktól! Ha ezekre vigyázol, szinte mindegy milyen frizurát választasz! :)

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése