2013. augusztus 6., kedd

A legbizarrabb szépségtippek

Senki sem születik tökéletesnek. Nincs mindenkinek baba arca, vagy olyan selymes haja, mintha egy samponreklámból lépett volna elő, és fiatalok sem maradhatunk örökre… De nagyon sokan bármit megtennének, hogy a tükörbe nézve tökéletesnek láthassák magukat… És vannak olyanok is, akik bármit meg is tesznek! Beauty rovatunkban ezúttal a legbizarrabb szépség trükkök közül válogattunk.


A hangyasav nagyon jót tesz a bőrnek. Kiválóan tisztít, felszabadítja a pórusokat, és még az anyagcserét is felgyorsítja. A hangyák pedig természetesen tele vannak vele! Ezért, vannak olyan gyártók, akik hangyákat zúznak össze, hogy kinyerjék belőlük a savat, majd tusfürdőbe teszik őket. A gyanútlan vásárló, mit sem sejtve arról, hogy hangyával kenegeti zuhanyzás közben a testét, később élvezheti a sav jótékony hatásait…

Szomjas vagy? Mit szólsz egy jó nagy pohár disznó placentához? A disznó méhlepénye tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és különböző olyan tápanyagokkal, amik a szervezetbe kerülve segítenek, hogy kihozd magadból a maximumot! És vannak nők, akik képesek meginni… Ha mindez nem elég, dörzsöld be vele az egész tested! Állítólag Madonna, Jennifer Lopez, és Eva Longoria is próbálta már ilyen módon fiatalítani magát.


Csodás, vastag szálú hajra vágysz, ami szinte fénysebességgel nő? Számos előkelő szalon, vagy kereskedés kínál egy bizonyos terméket, amit beledörzsölve villámgyorsan elérheted a kívánt hatást! De tessék vigyázni! A termék ugyanis bikaondót tartalmaz…

A gyönyörű egészséges fogak és a friss lehelet könnyedén elérhető, méghozzá teljesen ingyen! Nem kell mást tenni, mint gargalizálni. A gond csak az, hogy vizelettel. Kleopátra, Julius Cézár, és történelmi személyiségek egy hosszú listája alkalmazta ezt a trükköt, hogy csábos mosolya legyen.

Vannak nők, és hogy csak egy konkrétat említsek, például Demi Moore, akik súlyos összegeket fizetnek azért, hogy piócákkal szívassanak ki egy kis vért az arcukból. Hogy miért? Mert ennek segítségével fiatalítják a bőrüket.
Nem is igazán a szépség és fiatalság elkötelezettje az, aki nem képes a halállal játszadozni érte! A kígyóméreg veszélyes játék, de nagyon jót tesz az arcbőrnek. A bőr alá fecskendezve lebénítja az izmokat, ezzel megakadályozva, hogy ráncosodjon a páciens. Szerencsére nekünk egy jó ideig biztos nem lesz ilyesmire szükségünk!

+ 1 Ha már lezuhanyoztunk egy kis hangyatusival, hajat is mostunk, és rá is kentük a különleges dúsító szérumot, ránctalanok vagyunk és a mosolyunk is gyönyörű, csak egy kis illat hiányzik! Van egy rossz hírem! Ha az előző trükköktől idegenkedsz is, ezt az utolsót valószínűleg te is alkalmaztad már párszor, tudtod nélkül persze. A legtöbb parfüm tartalmaz egy csipetnyi bálnaürüléket! Gondold csak végig mivel is fújtad be magad legutóbb…

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése