2013. augusztus 15., csütörtök

Tinik Kedvence Díjátadó (Teen Choice Awards) 2013



Bár lehet, hogy közületek még nem sokan hallottak erről a díjátadóról, de az amerikai lakosok körében annál ismertebb. A rendezvény fő támogatója a FOX tévécsatorna, és az adott év legjobb televíziós, zenei, filmes kiválóságokat díjazza, emellett pedig a sportolókat, a divatikonokat, és internetes személyiségeket sorolják külön kategóriákba. Az idei díjátadó múlt héten vasárnap került megrendezésre a Los Angelesben található Gibson Anfiteátrumban. A jelöltekre az interneten keresztül, regisztrációt követően szavazhattak az amerikai 13-19 éves tinédzserek. A hivatalos oldal jelentése szerint idén több mint 150 millió szavazat érkezett.
 

A műsort pedig idén nem más, mint Lucy Hale – a Csinos kis hazudozók sztárja -; és Darren Criss – a Glee című sorozatból ismert egyén – vezette. A programkínálatot többek között a One Direction, a Paramore, Florida és Demi Lovato-Nick Jonas produkciója színesítette.

Mivel túl hosszú lenne felsorolni az összes győztest, így összefoglaljuk az est legsikeresebbjeit. Ha pedig az összes díjazottra kíváncsiak lennétek, látogassatok el IDE.

Összefoglalva tehát: A Hajnalhasadás II. vitte a prímet, ugyanis kilenc jelölésből, nyolcat bezsebeltek. A Csinos Kis Hazudozók című sorozat pedig a hét jelölésből hetet kapott, a Glee négyet, a Tökéletes Hang című film is négyet a tizenegyből. Bruno Mars a nyolcból kettőt, Taylor Swift a hétből kettőt, míg Demi Lovato a hatból négyet, a One Direction a hatból hatot- Harry Styles díját is beleértve – míg Miley Cyrus és Selena Gomez hármat – hármat nyert a hat jelölésből.

Sokak meglepetésére az idei legjobb közösségi oldalnak a Twitter lett megszavazva


Végül pedig Demi Lovato és a Fifth Harmony bemutatta és átadta az ACUVUE Inspirációs Díjat, melyet Nick Jonas kapott, aki a cukorbetegség minél hamarabbi felismerésére és az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet munkájával. Az ACUVUE Inspirációs Díjat annak az egyénnek ítélik oda, aki szabadidejét és ismertségét felhasználva segít a tinédzserek életének javításában.  


Díjátadó pedig nincs ruhakülönlegességek, és igénytelen megjelenésű hírességek nélkül. Vagyis olyan ruhákban jelentek meg az utóbbiak, akikre tekintve az a gondolatunk támadt, hogy talán rossz helyre tévedtek. Bár nem mindenkinek hasonlít a stílusa, ezért mi is rátok bízzuk hogy nektek melyik ruha jön be a legjobban. (Kattints a képre a nagyobb méretért!)

 Cipőkülönlegességek

Gabby Douglas cipellője

Michelle Rodriguez cipője
Janel Parrish cipője
 
Leven Rambin cipője
 Ruhaköltemények (+)
Selena Gomez - Csinos , mint mindig.

Danielle és Kevin Jonas - A leendő szülők.

Janel Parrish
Bella Thorne

Alli Simpson

Anna Camp

Bridgit Mendler

Hailee Steinfeld

Ian Somerhalder - A vámpírfiú

Katie Cassidy

Michelle Rodriguez

Nelly

Nina Dobrev - A vámpírok kedvence

 Gabby Douglas

One Direction

Ryan Newman

Sasha Pieterse

Ed Sheeran - Tőle nem vártunk mást! :)
Skylar Astin
 Ruhák, melyek rossz döntésnek bizonyultak
Jonas Brothers- Bár már megszoktuk a fiúk laza viseleteit, de azért kicsit változtathatnának. Szegény Joe pedig jó lenne már, ha nem akarna hajléktalannak tűnni.

Chloe Grace Moretz

Chelsea Kane


Actor Max Greenfieldand & Tess Sanchez

Abigail Breslin

Miley Cyrus - Nincsenek rá szavak. Biztos vagány, de nem ez az elfogadott szerintem egy díjátadón.

Crystal Reed

Demi Lovato - Ilyen melegben hosszú bőrnaciban és kabátkában, nem hisszük, hogy a legjobb döntés volt.

Jordin Sparks

Katerina Graham

Kerry Washington

Naya Rivera

Maddie Hasson

Lily Collins



Ti mit gondoltok? 

N. 
Képek forrása: GettyImages

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése