2013. augusztus 3., szombat

A legújabb őrület a Flabélos


Ha nincs se időd, se kedved konditerembe járni, és akár órákon keresztül izzadni, hogy mozogj egy kicsit, és égess némi kalóriát, akkor a Flabélost neked találták ki. Elvileg. Meg akkor is, ha ülőmunkát végzel, és néhány perc alatt szeretnéd felfrissíteni elmacskásodott izmaidat. És akkor is, ha keményen sportolsz, és egy kis levezetésre vágysz edzés után. 


Mi az a készülék, ami ennyi mindenre képes egyszerre? A Flabélos egy teljes testvibrációs technológiát alkalmazó gép, amivel ( a reklámozók szerint ) 10 perc alatt egy 45-50 perces edzésnek megfelelő mozgást végezhetsz úgy, hogy cseppet sem kell megerőltetned magad.

Egy ilyen szöveg mellett nem tudtam elmenni szó nélkül, hát utánanéztem fórumokon kinek milyen tapasztalatai vannak a géppel kapcsolatban. Legtöbben természetesen fogyás, vagy alakformálás céljából használják a gépet és meglepő, vagy sem, rengeteg pozitív hozzászólással találkoztam, de akadtak szkeptikusok is szép számban. Ezért nem volt mit tenni, elmentem, kipróbáltam.


Magabiztosan állíthatom Flabélosozni jó! Elmész egy kellemes kis stúdióba, az utcai ruhádban ráállsz a gépre, választhatsz 3 program közül, vagy állíthatod saját magadnak a rezgés intenzitását, és hagyod, hogy a gép végezze a dolgát, és átmozgassa a testedet úgy, hogy te közben egy helyben állsz. Ha célzottabb rezgetésre vágysz, különböző gyakorlatok segítségével érheted el, de ezek sem igazán megterhelőek. A magamfajta lustaságoknak tökéletes! Már majdnem lejárt a 10 alkalmas bérletem.



Mindemellett nem árt tisztázni egy-két dolgot.

A Flabélos nem egy újabb fogyókúrás eszköz, de hatékonyan kiegészítheti a diétát és segíthet az alakformálásban. Még egy ilyen gép sem képes csodákra, és pár alkalom után nem kell különösebb eredményre számítani. A változás először centiben, majd körülbelül 20 alkalom után már súlyban is észrevehető. Ha hosszú távon, rendszeresen Flabélosozni szeretnél, nem árt a pénztárcád mélyére nyúlnod! Ha ezek tudatában te is szeretnéd kipróbálni, hajrá!

Jó Flabizást!
 Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése