2013. június 19., szerda

Könyvet ír Lauren Graham


Jó hírünk van a Szívek Szállodája rajongóinak. A sorozatból ismert Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham első regénye, ami a Someday, Someday Maybe címet kapta még az idén megjelenik Magyarországon! Amerikában már a The New York Times bestsellerlistájának élére is felkerült a könyv, ami egy fiatal lányról szól, aki színésznő szeretne lenni, hol máshol, mint New Yorkban. Lauren a történetben természetesen saját emlékeit is megörökítette. A kötet olyannyira sikeres lett, hogy a híresztelések szerint a színésznőtől már a folytatást jelentő második kötetet is berendelték.

A színésznő elárulta, hogy kezd unalmassá válni számára a színész élet, ezért a közeljövőben írásra adja a fejét a színészkedés helyett. Talán jót is tesz neki, ha egy kis időre távol marad a rivaldafénytől és valami másban mutatja meg tehetségét. Ezt támasztja alá a tény, miszerint a regény olyannyira szép számmal fogy, hogy már sorozat is készülőben van, aminek a forgatókönyvét természetesen a színésznő írja majd. A Someday, Someday Maybe című könyv megírásához Diane Keaton adta a lökést, akivel a Férjhez mész, mert azt mondtam című filmben játszott együtt. Az Ő bíztatása sokat jelentett a Szívek szállodája egykori sztárjának. 

A könyv írás egyáltalán nem hasonlít a színészkedéshez. A könyvet ugyan majd egy év alatt írta meg, az ihlet azonban néha túl gyorsan jön, néha pedig egyáltalán nem, órákig csak ülsz felette és nem jönnek a szavak - árulta el Lauren tapasztalatait. Ez bizony így van, könyvet írni nehezebb, mint szöveget tanulni, azonban ezúton is gratulálunk a színésznőnek. A mi olvasmánylistánkra már biztosan felkerült. A könyvvel kapcsolatban már csak egy kétely merül fel, mégpedig, hogy mennyire lesz GG-s stílusban megírva? Ahhoz, hogy kiderítsük a választ, már csak meg kell várnunk a hazai megjelenést. Minden Gilmore Girls fannak kötelező! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése