2013. június 29., szombat

A lehetetlen nem létezik - avagy van út a korlátok nélküli élethez


Gondoltad már valaha azt, hogy nincs helyed ezen a földön? Hogy az életed korlátok közé van zárva? Hogy hiába próbálkozol, nem tudod elérni a céljaidat? Hagytál már félbe valamit? Adtad már fel idő előtt? Ha igen, akkor van egy hírem. A lehetetlen nem létezik, korlátaink pedig nincsenek. Ezt egy igazán nagyszerű ember történetével igazolni is tudom.

Ez az ember nem más, mint Nick Vujicic, a végtagok nélkül született férfi, aki motivációs szónokként járja a világot, hogy felébressze az emberekben a reményt. Videóit több millióan látták az interneten, amelyeken focizik, szörfözik, vagy az életéről mesél. Ő sem volt azonban mindig ilyen. Hosszú utat tett meg a kétségbeesettségtől kezdve, önmaga elfogadásán keresztül, egészen a boldog, korlátok nélküli életig. Ma már családos ember, egy gyönyörű feleséggel, és egy kisfiúval.

Megható történeteit már egy csodálatos és őszinte könyv formájában is olvashatjuk, melynek címe Élet korlátok nélkül. A könyvben a személyes élményeken kívül ötleteket kaphatunk a teljes élethez. Olvasás közben megtanulhatjuk szeretni önmagunkat, megtanulhatjuk, hogyan változtassuk meg az élethez való hozzáállásunkat, hogyan bízzunk másokban, vagy hogyan legyünk odaadóbbak embertársainkkal szemben. A könyv végére garantáltan másképp látjuk magunkat, az életünket és a világot. Rájövünk, hogy miközben azon sopánkodunk, hogy mi hiányzik az életünkből, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, amink van.

Szerző: Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése