2013. június 28., péntek

Archos Chefpad - A konyhasegéd

Interneten történő barangolásunk alkalmával bukkantunk rá erre a trendi kis kütyüre, mely a konyhában töltött perceinket könnyíti meg, vagy esetleg csak elveszi a figyelmünket a főzéstől. 



Ez a speciálisan kialakított 'főzőaszisztenst' - magyarán séfet - nem csak konyhai, hanem személyes szórakozásra fejlesztették ki. 
A négymagos, valamint 1,6 GHz-es processzorával rendelkező kis kütyü, két kamerával is fel van szerelve -elől és hátul - , azért hogy azonnal meg tudjuk osztani legutóbbi 'alkotásunkat'. Ebben segít még az 1080p -azaz HD-s - videólejátszó, valamint a több ezer alkalmazás, videó, és zene, melyhez hozzáférhetünk a Google Playen keresztül.

Mindegy az, hogy séfnek készülünk vagy csak meg szeretnénk tanulni főzni, a Chefpad a tökéletes 'kukta' számunkra.

A konyhára tervezve

Az Archos ChefPadot egy szilikon tokban helyezték el, hogy megóvják a víztől, és az ételmaradványoktól, így könnyebb megtisztítani is. Ráadásul kapunk mellé egy állítható állványt, amely segít abban, hogy a legjobban lássuk a képernyőt főzés közben.


 És még a színe is szép. Ti mit gondoltok? Hasznos ez a kütyü, vagy csak egy újabb olyan termék, amelyet csak a bevételek növelése érdekében fejlesztettek ki ?

N.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése