2013. szeptember 4., szerda

Amit a divat diktál...

avagy dolgok, amiket mindenképp be kell szerezned az őszre!

 
Divatőrültek figyelem! Összegyűjtöttük, melyek azok a cuccok, amik kötelezően ajánlottak az őszi-téli szezonra. Szemezgessetek!

  
      1. Valami rózsaszín


Ha igazán jártasak vagytok a divatvilágban, vagy néha elolvastok egy-egy Cosmot, akkor biztosan tudjátok már, hogy az idei ősszel a rózsaszín minden árnyalata hódít egészen a halvány babarózsaszíntől a vakító pinkig. Mindenképp érdemes beszerezni bármit, ami ilyen színben pompázik, hogy a szürke hétköznapokon kitűnhessetek a tömegből.





2. Valami túlméretezett 





Az új őszi – téli kollekciók hemzsegnek a túlméretezett pulóverektől. Hordhatod őket farmerrel, cicanacival, de ha igazán ütős outfitet akarsz, akkor egy ceruzaszoknyával kombinálod. Szokatlan, merész, és eszméletlenül stílusos!




  
 3. Valami ultrafényes




A H&M-ben megtalálhatod a szezon egyik joker darabját, amivel nem lehet mellélőni, hiszen háromszorosan is trendi. A képen látható szoknya nem csak „magasfényű”, de rózsaszín is, és a hossza is pont tökéletes. Tehát, ha valami a listáról nem kötelezően ajánlott, hanem KÖTELEZŐ, az mindenképpen ez a szoknya!







4. Bármi, ami bőr



Ha vannak bőrcuccaid, lassan érdemes előkaparnod őket a szekrény aljáról, ha nincsenek, akkor pedig sürgősen be kell szerezned valamit, mert az idei ősz (és tél) nem múlhat el bőrruci nélkül. Az én tippem, hogy ne ragadjatok le a jól bevált bőrkabátnál, legyetek merészebbek, egy leggingsel, vagy egy csinos ruhával biztos vonzzátok majd a tekinteteket.

A képen látható Dior szerintem nagyon ütős :)



5. Valami virágmintás - télen is!



Bátran hordj virágmintás cuccokat rossz időben is! Nem csak feltűnő, de nagyon divatos is, persze, csak ha jól kombinálod, és megfelelő színt választasz. A harsány színek helyett inkább a sötétebb árnyalatokat válaszd, és ne ess túlzásba! Elég, ha csak egyik ruhadarabod borul virágba!





Na, kinek jött meg a kedve a vásárláshoz? 
V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése