2013. május 26., vasárnap

Csináld magad - Váza festékes dobozból


A letisztult és egyszerű formák kedvelőinek ajánlom a következő, roppant praktikus ötletet. Ha véletlenül nincs kéznél kristályváza, de szeretnénk a kertekben tündöklő virágok számára helyet találni ebédlőnk asztalán, menjünk csak ki nyugodtan a garázsba, és leheljünk lelket a sarokban porosodó festékesdobozokba. Nem okoznak majd csalódást.


Pár lépés, és már kész is, a minimális erőfeszítést sem igénylő kreáció. Nincs is hozzá szükség csupán a háztartási boltokból, vagy hobbi kuckóból is könnyedén beszerezhető ragasztóra, illetve madzagra, valamint most elővehetjük a garázsban porosodó üres fém festékes dobozokat.


 
Első lépésben bekenjük ragasztóval a fém dobozt, majd szépen lassan feltekerjük rá a madzagot. Közben ügyeljünk rá, hogy ne maradjon üres felület, illetve, hogy a madzag rátapadjon a doboz oldalára.  Majd belehelyezünk egy befőttes üveget a fém dobozba, ezt töltjük meg vízzel, és természetesen ebbe tesszük bele majd a csokor virágot is, és már kész is.Bár, az én véleményem szerint újonnan elkészített vázánk befőttes üveg nélkül is pompásan megállja majd a helyét. Egyszerű és visszafogott, ugyanakkor mégis eléri a kellő hatást, hiszen csodásan mutat. Nemdebár?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése